lördag 18 april 2009

Jobb ikväll - länge sen


Har precis suttit och förberett allt inför ett homeparty jag ska ha ikväll. Har gått igenom produktändringar, säljstopp och utgånget; har skrivit ut beställningssedlar och avtal; har satt i batterier och torkat av kladdiga oljeflaskor.

Har fått ett frånfälle ur produktväskan också. Tyvärr är det en av de bästa vibratorerna som gett upp. Så mycket för överlägsen tysk kvalitet!

Det ska bli roligt att jobba, det var väldigt länge sen. Det har varit så mycket med MUF och allt annat under början av våren så det har inte funnits tid till att ta några partyn. Inte för att jag kommer ha mycket tid framöver heller - snart är det ju val!

Hoppas det blir ett trevligt party ikväll! Alla är tyvärr inte så roliga att göra; ibland är nån alldeles för full, ibland tror nån att hon/han vet allt, ibland får man känslan av att ingen egentligen är intresserad utan att man bara är där som underhållning och ibland känner inte gästerna varandra tillräckligt väl för att kunna släppa loss och det blir stelt och tryckt.

Efter jobbandet blir det partaj så hur det än går på jobbet kommer kvällen sluta roligt!

Inga kommentarer: